14.6 C
Los Angeles
Friday, April 26, 2024

Facebook, en Meta-ejet virksomhed, giver et første kig på sine første butiks- og virksomhedsværktøjer

Big TechFacebook, en Meta-ejet virksomhed, giver et første kig på sine første butiks- og virksomhedsværktøjer

Facebook, en Meta-ejet virksomhed, giver et første kig på sine første butiks- og virksomhedsværktøjer

The first store of Metaverse
Den første butik af Metaverse

CALIFORNIEN, BURLINGAME – Meta Platforms, som ejer Facebook, lancerede sin første fysiske butik, som inkluderer skærmspil fra gulv til loft på sine virtual reality-headset og rum til test af videochat-gadgets.

Butikken, som blev lanceret den 9. maj, er beliggende i Burlingame, Californien, inde i Metas Reality Labs hovedkvarter. Ray-Ban smarte briller, Portal videoopkaldsenheder og Oculus VR headsets er blandt de hardwarevarer, som Meta håber at kunne tilbyde der.

The first store of metaverse
Metaversets første butik

Butikkens design, som har lyst træ og enkle møbler, minder om Apple Incs detailbutiksdesign fra mere end to årtier siden.

Meta-butikken repræsenterer en spekulativ fremtidsforretning for verdens største sociale mediefirma, som har brugt betydeligt på virtuel og augmented reality i et forsøg på at bringe "metaverset", et ord for fordybende, delte virtuelle verdener, til virkelighed. Det er usikkert, om der er tale om en phygital butik eller en standard fysisk butik.

Metaverset, ifølge Facebooks administrerende direktør Mark Zuckerberg, kan være verdens næste store computerplatform, men han har advaret om, at virksomhedens investeringer kan tage et årti at betale sig.

I mellemtiden reducerer Meta nogle af sine langsigtede investeringer, efterhånden som væksten aftager, og virksomheden forbliver næsten fuldstændig afhængig af digital annoncering for indtægt.

Meta skubber aggressivt sine hardware-gadgets til virksomheder, ud over at tilbyde dem til forbrugere. Det sammensætter også konferenceopkald, der kan omfatte en kombination af virtual reality-avatarer og almindelige videoopkald i butikken.

Ifølge Micah Collins, en senior direktør for produktledelse hos Meta Platforms med fokus på virksomhedsprodukter, eksperimenterer firmaet med augmented reality-teknologi, der vil give brugere mulighed for at deltage i konferencer som avatarer gennem Portal uden at bære headset.

Virksomhedens metaverse-virksomhed er ifølge Collins stadig i sin vorden, og det meste af brugen af Horizon Workrooms, VR-konferenceværktøjet, kommer ifølge en talsmand inde fra Meta. Ikke desto mindre sagde Collins, at selskabet ser potentiale.

På trods af at mange varer stadig er i de tidlige udviklingsstadier og er ukendte uden for deres forbrugersammenhæng, "er der nok til at give os en masse tillid til at angribe sektoren," siger han.

Du skal være dommeren af sandheden - vores læsere af Metaverse Street Journal

 

Tjek vores andet indhold

Tjek andre tags:

Mest populære artikler

da_DKDanish